Waarom waxen?

WAAROM WAXEN?

A TREAT BY THE QUEENS OF WAXING!

Waxen is een tijdelijke ontharingsmethode die het haar met wortel en al verwijdert. Scheren en het gebruik van ontharingscrèmes laten de wortels intact, zodat je haar met stoppels terugkomt. Bij waxing blijft je haar gemiddeld 3 tot 5 weken langer weg. Het komt zachter en steeds minder terug. Bovendien verdwijnen de dode huidcellen, wat je huid heerlijk zacht en glad maakt.

Eerst zal de depiladora je huid ontsmetten. Dan brengt ze een flinterdun laagje olie op je huid aan, waardoor de wax alleen aan het haar kleeft, en niet aan je huid. Dat bespaart je een hoop ongemak! De wax brengt ze aan met spatels en vervolgens trekt ze met een snelle handbeweging de wax van je af. Dan brengt ze een lotion aan die kalmeert en de lege haarzakjes laat dichttrekken en ten slotte zal ze je huid nabehandelen met een cooling gel.

Hygiëne staat bij ons voorop. No double dipping: bij ons wordt de spatel waarmee de wax wordt aangebracht nooit een tweede keer in de wax gedoopt. We werken altijd met latex handschoenen aan en garanderen je dat alles wat met jouw lichaam in aanraking komt, schoon is.

Wij gebruiken heerlijk ruikende producten van topkwaliteit waardoor wij snel kunnen werken, met perfect resultaat!

Pin It on Pinterest