FAQ

Veel gestelde vragen

Wat is Waxen?
Waxen verwijdert je haar met wortel en al. Daardoor komt het zachter terug. Bovendien wordt het steeds minder! De gebruikte wax is een soort hars. Omdat je eerst een laagje olie op de huid krijgt, kleeft de wax alleen aan het haar dat weg moet, en niet aan je huid. Dat scheelt een hoop ongemak en het resultaat is top of the bill.
Waarom is Waxen beter dan andere methodes?

Als je scheert of ontharingscrèmes gebruikt, blijven de haarwortels zitten. Daardoor groeit het haar direct door en komt het met stoppels terug. Als je je laat waxen heb je daar geen last van. Bovendien worden meteen de dode huidcellen verwijderd, als in een peeling. Zo wordt je huid ook nog superglad en zacht!

Zogenaamd permanente behandelingen als IPL/Laser vallen vaak tegen omdat niet alle haren zullen verdwijnen en je alsnog moet blijven scheren of ontharingscrèmes moet gebruiken.

Doet Waxen pijn?
Natuurlijk zijn er een paar mindere momenten als de wax wordt weggetrokken. Vooral de eerste behandeling is even wennen. Toch blijkt het altijd enorm mee te vallen! Onze depiladora’s weten exact wat ze doen en hebben de juiste techniek en de beste spullen. Dat maakt de behandeling bij ons heel goed te doen.
Hoe zit het met de hygiëne?
Wij vinden hygiëne ontzettend belangrijk. Daarom gebruiken wij de spatels om wax op jouw huid aan te brengen maar één keer (no double dipping). Onze depiladora’s werken altijd met handschoenen aan. Alles wat met de huid van een klant in aanraking komt, gooien we meteen weg. Dus alles wat jou aanraakt is schoon!
Wat is een Brazilian Wax?
Bij een Brazilian wax blijft er een alleen een smal streepje haar achter op de venusheuvel. Haar rond en op de schaamlippen en tussen de billen halen we weg. Hiervoor heb je een zeer ervaren depiladora nodig. De onze zijn erin gespecialiseerd.
Wat is de dress-code?
Wat je wilt laten waxen moet uiteraard ontkleed zijn. Niet erg, want al onze depiladora’s doen dit werk al jaren, je hoeft je nergens voor te schamen.
Wanneer kan ik niet Waxen?

Wax niet als je medicijnen slikt die de gevoeligheid van de huid beïnvloeden zoals Retin A, Accutane, Tetracycline of Glucolic Acid. Stel ons op de hoogte als je diabetes hebt, een huidallergie of een chemotherapie/radiotherapie hebt ondergaan. Laat het ons ook weten als je een ziekte hebt waardoor je immuunsysteem wordt aangetast.

Pin It on Pinterest