Franchise

FRANCHISENEMER WORDEN?

The Waxing Company is op zoek naar enthousiaste en ambitieuze franchisenemers in Nederland en België.

Ben jij een ondernemend, gemotiveerd en beschik je over commercieel talent en ervaring als schoonheidsspecialiste met een diploma op MBO niveau? Dan zijn wij op zoek naar jou!

CONCEPT

Met ons franchise concept kan je een snelle start maken. Je krijgt een eigen verzorgingsgebied toegewezen. Binnen dit verzorgingsgebied bouw je een exclusief klantenbestand op. Uiteraard ondersteunen wij je met een opleiding, inrichting van de vestiging, personeelszaken en marketing.

The Waxing Company is de No. 1 waxing salon in Nederland speciaal voor vrouwen. En dat is wel zo prettig! Met onze ervaring, techniek en speciale producten maken we de huid superglad en zijdezacht. Klanten kunnen bij ons terecht voor iedere waxbehandeling van lichaam of gezicht, dus ook de bekende Brazilian wax. Onze depiladora’s waxen snel en schoon. Zij willen dat iedere klant tevreden en met een perfect resultaat naar huis gaat. Wij maken het lichaam smooth en sexy. Wij willen dat de klant dat voelt én uitstraalt!

Onze policy is ladies only! Bij ons zal je geen mannen tegenkomen. Niet onder het personeel, maar ook niet onder de klanten.

INFORMATIE / CONTACT

Wil je meer informatie over The Waxing Company en naar de mogelijkheden voor een eigen salon? Vul onderstaand formulier in en we nemen binnen twee werkdagen contact met je op!

Pin It on Pinterest