Onze Depiladora’s

ONTMOET DE DEPILADORA’S

WE ARE THE QUEENS OF WAXING!

Onze ervaren depiladora’s hebben allen het vak geleerd van eigenaresse Claudia Justino. Zij komt uit Brazilië, waar de bikini’s zo klein zijn dat de zon (bijna!) overal bij kan. Zij waxte daar jarenlang voordat ze in 2008 The Waxing Company oprichtte in Nederland. We weten dus precies wat we doen, we doen het met passie en daarom laten klanten het graag door ons doen.

Een waxbeurt is af en toe even doorbijten, maar wij doen het snel en altijd met een perfect resultaat. Wij doen alle delen van lichaam en gezicht, maar zijn gespecialiseerd in de Brazilian wax, ofwel het behandelen van de schaamstreek. Als er nu iéts is waarvoor je een vaardige hand nodig hebt die niet aarzelt, is het de behandeling van je gevoeligste huid. Daarom komen klanten van heinde en verre om de Brazilian door onze depiladora’s te laten verzorgen.

Ladies only! Bij ons zal je geen mannen tegenkomen. Niet onder het personeel, maar ook niet onder de klanten. Toch nog drempelvrees? Nergens voor nodig. Als je eenmaal bij ons geweest bent, kom je zeker terug. Net als onze andere klanten.

Pin It on Pinterest