Ook Utrecht aan de Brazilian Wax

Ook Utrecht aan de Brazilian Wax

Waxing -en vooral de bekende Brazilian Wax- is ‘hot’. The Waxing Company was de eerste waxing store in Nederland en is nu ook de grootste: naast de stores in Amsterdam en Almere kunnen vrouwen vanaf 17 april terecht in Utrecht. Ladies only!

Eigenaresse Claudia Justino komt uit Brazilië, het land waar de bikini’s zó klein zijn dat de zon (bijna) overal bij kan. Zij leidt iedere depiladora persoonlijk op en garandeert daarmee een snelle en schone behandeling met perfect resultaat. Ik heb het nog nooit gedaan en het lijkt mij ook doodeng. Maar als je die eerste stap eenmaal gezet hebt, moet het een zegen zijn om niet meer aan de slag te hoeven met andere methodes en echt haarvrij te zijn! The Waxing Company is er speciaal voor vrouwen, je komt er geen enkele man tegen. En dat is wel zo prettig! De waxing producten van het professionele merk Lycon zijn uiterst geschikt voor de gevoelige vrouwenhuid.

De unieke Lycon wax is een mix van hars en bijenwas, waarmee een behandeling nagenoeg pijnloos is en voor een zijdezachte, gezonde huid zorgt. Je vindt The Waxing Company aan de Burg. Reigerstraat 4 in Utrecht. Een afspraak maak je eenvoudig online.

Lees meer…

Pin It on Pinterest